Line Up Vrijdag

Vrijdag 16 september 2022

Tijd: 18.30 tot 01.00 uur
Voor alle leeftijden

Main Stage – Pop & Rock Avond

QUEEN (by Vipers uit Italië)

Misschien wel de bekendste band ter wereld aller tijden die al sinds de jaren 70 onze harten steelt. Tijdens de eerste editie in 2019 werden ze al vertolkt door de tribute band Miracle. Dit jaar komt de Italiaanse band Vipers Alblasserdam bezoeken 

Vipers brengt een ode aan de Royal Higness van de rock en pop met een muzikaal én visueel spectaculaire show.


BON JOVI (by Bad Medicine uit Italië)

Bon Jovi werd onderdeel van de Rock’n’Roll geschiedenis met nummers als ‘You give love a bad name’, ‘It’s my live’ en ‘Bed of Roses’. De Tribute band Bad Medicini Bon Jovi, uit Italië, komt in Alblasserdam een show verzorgen die tot in elk detail lijkt op de originele band uit New Jersey.


Rondje DOE MAAR

Rondje Doe Maar is de enige echte ‘Doe Maar Tributeband van Nederland! Zes topmuzikanten zorgen voor een spetterend feest en een onvergetelijke avond met hits als ‘Is dit Alles’, ’32 jaar’ ‘Belle Helene’, ‘smoorverliefd’ en ‘de Bom’. Even weer helemaal terug in de jaren ’80!


BAND WITH BENEFITS

Duik de nacht in met Band with Benefits! Deze jonge gasten trekken je hun wereld in met hits van de grootste dj’s en vele remixen van 80’s & pop classics. Met een arsenaal aan synthesizers, gitaren, beats en blaasinstrumenten laat deze live dance-act je alle hoeken van de kamer zien. Zing mee met ABBA, Queen en Beyoncé, dans met Martin Garrix en Goldband en laat je gaan op Dimitri Vegas & Like Mike, Faithless en The Opposites. Voel de energie, word betoverd door de show vol LED, neon en special effects en dans alsof er nooit meer een morgen komt!


Qmusic het Foute Uur Live

Een uur lang dansen, feesten en (her)beleven van de allergrootste foute hits uit de 80’s, 90’s en zero’s, Y-M-C-A! No no no no no! Una paloma blanca, Sex on the beach, Rainbow in the Sky…, dát is het Foute Uur live. Een absolute sfeer- én gangmaker op elk evenement, een bewezen en eenvoudig in te passen concept in een programmering met andere artiesten of bands.

 

 


Silent Disco

Silent Disco 20:00 uur – 00:30 uur
Naast optredens op de mainstage kun je op vrijdag ook genieten van een ‘oorverdovende’ silent disco in een andere area. Verschillende dj’s zorgen voor een knotsgek feestje waarbij je naar verschillende kanalen kunt luisteren. Sta jij lekker uit je dag te gaan op een schunnige meezinger, staat er naast je iemand uit z’n dak te gaan op een jaren 90′ klassieker. Hilarisch toch?!

Bij de Silent disco kun je ondermeer genieten van optredens van Sander van H., Mr. Guilty Himself aka MERCO en diverse locale helden.

De silent disco wordt mede mogelijk gemaakt door www.silentdiscodrechtsteden.nl

 

 

 

 

 

Klik hier voor de kaartverkoop