FESTIVAL INFO

Het Lammetjeswiel festival vindt plaats op 16 en 17 september.

Je kunt er genieten van verschillende stages, live pop & rock muziek, diverse dj-acts, lekker eten en kneiter veel gezelligheid.

Openingstijden van het Lammetjeswiel Festival 2021

Vrijdag 16 september 2021

Tijd: 19.00 tot 01.00 uur (deuren vanaf 18:30 uur geopend).
Voor alle leeftijden!

Zaterdag 17 september 2021

Tijd: 16.00 tot 01.00 uur
Vanaf 18 jaar en ouder.

Ticket

Toegang tot het festival kost € 30,- p.p. per dag, excl. service kosten. 

Locatie

Zuiderstek, Alblasserdam

Jarig?

Ben je tijdens het festival jarig? Laat het ons weten en kom het bij ons vieren!

ID

Iedereen wordt bij de ingang om een geldig identificatie bewijs gevraagd. Dit houdt in: een ID kaart, paspoort, verblijfsvergunning of rijbewijs. We accepteren geen kopieën of geboortecertificaten.

Toiletten

Die zijn er natuurlijk ook! Niets is zo irritant als te moeten betalen voor het toilet. Dus is het gebruik van de toiletten gratis!

Rookbeleid

Het is verboden om te roken in de tenten! Doe dit niet a.u.b. want je zadelt ons als organisatie op met grote problemen en flinke boetes! Rook buiten de tent!
Op het festival worden sigaretten verkocht bij de munten uitgifte.

Munten
Op het Lammetjeswiel Festival betaal je al je eten en drinken met munten. De prijs van een muntje is €3,25 en muntjes zijn vanaf 5 stuks te koop. Je kunt de munten op het festivalterrein aanschaffen. Zowel cash als pin betalingen zijn mogelijk! Munten die overblijven kunnen niet worden ingeleverd. 

Duurzaamheid

We voelen ons vereerd om een festival te mogen organiseren in Alblasserdam. Daarom hanteren wij een “leave no trace policy”. Daarom werken we met plastic hardcups bekers houdt in dat elk bekertje en elk stukje afval opgeruimd wordt wanneer het festival is afgelopen. Zo laten we het terrein schoon achter.

Eten en drinken

Vanuit diverse foodtrucks serveren we heerlijke gerechten. De exacte invulling maken wij binnenkort bekend! Het is niet toegestaan om je eigen eten mee te brengen naar het festival, maar met zoveel keuze is dat ook helemaal niet nodig.

Dress code

Wees jezelf! We zijn een open-minded festival en kunnen niet wachten om je outfit te bewonderen. Wees aardig en respectvol voor elkaars normen en waarden. We vragen je wel om (aanstootgevende) sportclub gerelateerde kleding thuis te laten.

Garderobe

Bij de ingang is een garderobe te vinden waar je tegen betaling je tas en jas veilig kunt opbergen.

Leeftijd
De minimum leeftijd bedraagt op zaterdag 18 jaar. We kunnen helaas geen uitzonderingen maken, ook niet als je de dag na het Lammetjeswiel Festival jarig bent.

Vervoer
Auto & parkeren

Kom je met de auto? Parkeer dan a.u.b. op het door ons ingerichte parkeerterrrein! We willen de buurt namelijk niet tot (onnodige) last zijn! Voor €10,00 per auto kun je parkeren op P1 van het Lammetjeswiel festival, maximaal 2 minuten lopen van de entree. Volg de borden. Parkeren op eigen risico.


Fiets (Of scooter)

Woon of verblijf je in de buurt? Kom dan lekker op de fiets. Die kun je gratis stallen in de daarvoor bestemde fietsenstalling vlakbij de ingang.

Wat mag je meenemen?

Je mag opblaasbare dieren, verkleedkleren, persoonlijke camera’s, condooms, Go Pro’s, selfie-sticks (mits opvouwbaar), sigaretten, rol deodorant (geen spuitbussen, geen glas), opvouwbare paraplu’s en mobiele opladers meenemen.

Wat mag je niet meenemen?

Jouw veiligheid is extreem belangrijk voor ons. Daarom wordt bij de ingang van het terrein alles en iedereen gecontroleerd (inclusief bagage en tassen). Wanneer er iets wordt aangetroffen wat op onze ‘blacklist’ staat, wordt dit weggegooid. Let op! Bij sommige items kan je zelfs de toegang tot het terrein worden ontzegd.

Het is niet toegestaan om wapens, scherpe of harde voorwerpen, glas of vloeistoffen mee te nemen naar het festival. Eten en drinken meenemen is niet toegestaan.

Rolstoel vriendelijk!

Ok, het is misschien niet de meest vlakke ondergrond die er bestaat maar je kunt je op het festivalterrein goed verplaatsen met een rolstoel. Ook heb je een privé toilet die net even wat ruimer is dan een standaard dixie! Die staat bij de EHBO.

EHBO

Tijdens het festival zijn de EHBO’ers van het Rode Kruis beschikbaar om je eerste hulp te verlenen.

Medicatie

Het meebrengen van medicijnen is alleen toegestaan in combinatie met een doktersverklaring. De medicatie moet in een gesealde, originele verpakking zitten.

Zero tolerance

Vanuit de Nederlandse overheid is bepaald dat alle festivals in Nederland de “Zero Tolerance” regeling hanteren. Dit houdt in dat er geen soft-en harddrugs zijn toegestaan op het terrein.

Duurzaamheid

We voelen ons vereerd om een festival te mogen organiseren in Alblasserdam. Daarom hanteren wij een “leave no trace policy”. Dit houdt in dat elk bekertje en elk stukje afval opgeruimd wordt wanneer het festival is afgelopen. Zo laten we het terrein schoon achter.